24 vjet nga krismat e para të lirisë

09:27 / 31 January 2021

Sot 24 vjet më parë në një pritët të organizuar mirë nga njësitet policore serbe ranë në altarin e lirisë Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu.

Pushkët e tyre u bën kushtrim i lirisë së mëmëdheut në mbarë shqiptarinë. Krismat e pushkëve të tyre sinjalizuan fillimin e luftës çlirimtare dhe ishin shkëndijë se po fillonte agu i lirisë.

U qoftë e lehtë mbi varr lëndina!