Çlirimtar

23:49 / 14 August 2021

Çlirimtar

Kur egërsira tokën ta bjerrë
Do ta ndezë unë atë pishtar
Vegjelisë rrezedritë i sjellë
Do t’më thërrasin çlirimtar

Me rënien time jetë i falë
Mëmëdheut dhe vegjelisë
Shqipëri gjakun ty hallall
Qofsh me jetë në dritë t’lirisë

Autor: Islam Morina (qershor 2021)