Me dialog na u bë muri

19:19 / 08 December 2016

Me dialog na u bë muri

Fjalë, pas fjale bëhet muri
Politikanët kurrfar burri
Vjen Edita thotë se dita
Me ‘i murë n’mes na çeli drita

Hajt se muret lehtë rrënohen
Për t’votuar t’vdekurit t’çohen
S’kemi muskuj për atë murë
E heq Edita meqë s’është burrë

Të tillë murë ka dhe në Kinë
Mirë që s’na e sollën në Prishtinë
Mos flisni për murin zi e terr
Themelin kërkojani në Bruksel.

Autor: Islam Morina (08.12.2016)