Ndrroi jetë çlirmtari Shaip Morina

16:38 / 15 April 2021

Ka ndrruar jetë ish ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Shaip Morina, nga Gllareva e Klinës.

Ai kishte marrë  plagë lirie në luftën çlirimtare të mëmëdheut, kurse shquhet për humanitetin dhe pozivitetin që rrezatonte në çdo ambient që e frekuentonte.

Shaip Morina u shua pas një sëmundje të shkurtë dhe do të varroset nesër në ora 15:00, në Varrezat e Dëshmorëve në Grabanicë të Klinës./Gazetaria Civile/