Veterani i UÇK-së Basri Sulejmani bëhet me banesë të re

22:32 / 29 October 2021

Iniciativa e Batalionit të parë, Brigada 114 “Fehmi Lladrovci”, për blerjen e një banese për veteranin e UÇK-së Basri Sulejmani nga Bujanovci, mori përgjigjen që pritej nga të gjithë njerëzit vullnetmirë.

Qëllimi për sigurimin e një kulmi mbi kokë për veteranin e UÇK-së, është arritur.

Ky Batalion ka falënderuar të gjithë kontribuesit nga të gjitha trojet shqiptare dhe ata nga diaspora që pa hezitim kontribuan në arritjen e këtij qëllimi.

Të bashkangjitur e gjeni njoftimin e plotë nga Batalioni i parë, Brigada 114 “Fehmi Lladrovci”: